Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

Dugó garancia

Amennyiben dugósnak (TCA fertőzöttnek) érzi a bort, lehetősége van számunkra visszaküldeni vagy visszahozni személyesen Szondi utcai vinotékánkba a vásárlást követő 60 napon belül, és miután megbizonyosodunk a borhibáról, kicseréljük a palackot. (Ha az adott bor már nem elérhető, az érte kifizetett összeg levásárolható.) Az esetleges visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A visszahozott/visszaküldött palackból legfeljebb 1 dl bor hiányozhat, és természetesen csak az egészben, sérülésmentesen visszaküldött palackok árát tudjuk visszatéríteni, illetve kicserélni!

Törés garancia

Ha a futárok összetörik valamelyik palackot, jelzik nekünk, és a csomagot újraküldjük. Amennyiben csak a csomag kibontása után derül ki a törés, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi újraküldjük a törött a palackot. Lehetőleg a csomag átvételekor jelezze a problémát a futárnak, vagy ne vegye át a csomagot, ha bármi összetört benne.

Ha bármilyen problémát tapasztal egy tőlünk vásárolt bornál, kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és igyekszünk megoldást találni rá:

Telefon: 0630/732-5286

Email: info@borfalu.hu

Garanciáink csak regisztrált vásárlóként vehetőek igénybe!