Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási feltételek:

 
- Személyes átvétel
 
Ingyenesen átveheti a megrendelt termékeit Budapesten a Borfalu Bortékában (1062 Budapest, Szondi utca 66., nyitvatartási idő: kedd-szombat 11h-19h) vagy a budaörsi raktárunkon (2040, Budaörs, Sport utca 6. nyitvatartási idő: 9h-15h) személyesen. Ebben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget. Az átvétel helyszínét megrendelés során lehet megjelölni. Csomagját előre kifizetheti (banki átutalással vagy bankkártyával) vagy (a Szondi utcai vinotéka esetén) készpénzben vagy bankkártyával is rendezheti. Kérjük várja meg, amíg a megrendelt borok átvehetővé válásáról emailben értesítjük! A megrendelést az átvehetővé válásról szóló visszaigazolástól számított nyolc napig tároljuk, azt követően az át nem vett rendelést töröljük. 
 
 
 
 
- Házhozszállítás futárral, illetve GLS csomagpont:
- Budapesten a megrendelt termékeket saját futárunk szállítja ki munkanapokon 10 és 17 óra között. A szállítás várható időpontjáról emailben vagy telefonon előzetesen értesítjük. 
 
- A Budapesten kívüli megrendeléseket a GLS futárszolgálat rugalmas kézbesítésével küldjük el: a szállítási díj 3 kézbesítési kísérletet foglal magában. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesít, hogy a következő munkanapon a csomag kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén pedig egy újabb értesítést küld majd önnek a GLS, amiben benne lesz a futár telefonszáma és egy 3 órás időablak a kézbesítés várható idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén kap egy e-mailt és az abban található linken keresztül kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre vagy akár személyes csomagátvételt is egy kiválasztott GLS CsomagPontban.  
 
Szállítási idő: Budapesten 1-2 munkanap, országosan 2-4 munkanap.
 
A futárral történő házhozszállítás díja:
 
  - előre utalás vagy bankkártyával történő vásárlás esetén Budapesten belül 1.000 Ft / csomag, vidékre 2.000 Ft / csomag.
  - 15.000 Ft feletti vásárlás esetén Budapesten ingyenes a kiszállítás
  - 25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ország egész területén ingyenes a kiszállítás
  - az utánvétes fizetés díja minden esetben plusz 500 forint
 
Átvétel GLS CsomagPontban
 
 A GLS CsomagPont egy olyan alternatív futárszolgálat, amelynek segítségével az ország területén megtalálható több mint 650 CsomagPont valamelyikében személyesen is átvehető a megrendelt csomag. Előnye, hogy a csomagpontok hosszú nyitvatartással elérhetőek, és sorban állás nélkül tudod átvenni a csomagodat – amikor Neked kényelmes. A GLS SMS-ben tájékoztat Téged arról, ha a csomagod megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményedet (figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét). Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudod átvenni a csomagodat, az érkezéstől számított 3. munkanapon még egy emlékeztetőt e-mailt küld Neked a GLS. Ha utánvételt választasz, készpénzzel vagy egyes CsomagPontokon bankkártyával is kifizetheted a csomagodat.
Ha ezt a szállítási módot választod, a pénztárban egy térképes kereső segítségével tudod meghatározni, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat. 
A GLS CsomagPont szolgáltatás díja egységesen 2000 forint az egész országban, 25 ezer forint felett pedig ingyenes. Az esetleges utánvétes fizetés díja plusz 500 forint.
 
Szállítási idő: 2-4 munkanap
 
- Átvétel Foxpost csomagautomatában

 

A FoxPost csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át a rendelésedet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Ráadásul nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie. A csomagod a rendelés leadásától (fizetésétől) számított 2-3 munkanapon belül megérkezik a választott automatába, majd onnantól 3 napod van, hogy átvedd a csomagodat!

1) A vásárláskor válaszd a FoxPost szállítási módot a pénztárban, majd a következő lépésben válaszd ki a számodra legkényelmesebb csomagautomatát!
2) Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, a FoxPost SMS-ben fog Téged értesíteni. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot!
3) Látogass el a kiválasztott automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.
4) Ha utánvételes fizetést választottál, az automatánál lehetőséged van a rendelésed értékét bankkártyával kiegyenlíteni.

FONTOS! Mivel a FoxPost csomagautomata rekeszei korlátozott méretűek, ezért legfeljebb 12 0,75-ös palack rendelhető ezzel a szállítási móddal, ennél nagyobb csomagokat kizárólag futárszolgálat vagy GLS CsomagPontos átvétel útján tudunk kiszállítani. Ezt a szállítási mód kiválasztásánál fogod látni.

A FoxPost csomagautomatákon keresztül történő szállítás díja:
   - előre utalás vagy bankkártyával történő vásárlás esetén: 1000 Ft / csomag
   - 15.000 Ft felett: ingyenes
   - utánvétes fizetés díja (csak bankkártyával lehetséges): minden esetben 500 forint

További információt erről a lehetőségről a FoxPost oldalán olvashatsz.

 
Fizetési feltételek:
 
Webáruházunkban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:
 
1. Bankkártyás fizetés
 
Webáruházunk részére a Borgun és a B-Payment Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Borgun fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Borgun által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.
 
Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.
 
Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi).
 
Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is a Borgun fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amenynyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.
 
A kártyával történő fizetés: DÍJMENTES
 
2. Előre utalás
 
Ha a kiválasztott termékeket szeretné előre utalással fizetni, akkor a végösszeget kérjük, az alábbi bankszámlánkra utalja át:
   - kedvezményezett neve: Palota Borház Kft.
​   - kedvezményezett bankja: Magnet Bank
   - kedvezményezett bankszámlaszáma: 16200106-11568960 
   - a megjegyzés rovatba pedig tüntesse fel a rendelés számát
 
Ha beérkezik az utalás, mi 1 munkanapon belül összekészítjük a csomagot, és legkésőbb a következő munkanap elindítjuk a szállítását. Ha a visszaigazolást követő nyolc napon belül nem érkezik meg az átutalás, a megrendelést semmisnek tekintjük és töröljük. 
 
A banki utalással történő fizetés: DÍJMENTES
 
3. Utánvét
 
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot!
 
A különböző szállítási módokhoz különböző fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:
 
   - Házhozszállítás esetén: a futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Ha bankkártyával kíván fizetni az átvételkor, kérjük, előre jelezze! 
   - GLS csomagponton: készpénzes fizetés (néhány csomagponton bankkártyás fizetés is elérhető.)
   - Foxpost esetén: csak bankkártyás fizetés
   - Személyes átvétel a Szondi utcai vinotékában vagy budaörsi raktárunkban: készpénzes vagy bankkártyás fizetés.
 
Az utánvéttel történő fizetés díja: 500 Ft (kivéve a személyes átvételnél, ahol természetesen ingyenes.)