Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási feltételek:

 
- Személyes átvétel
 
Ingyenesen átveheti a megrendelt termékeit Budapesten a Borfalu Bortékában (1062 Budapest, Szondi utca 66., nyitvatartási idő: kedd-szombat 11h-19h) vagy a budaörsi raktárunkon (2040, Budaörs, Sport utca 6. nyitvatartási idő: 9h-16h) személyesen. Ebben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget. Az átvétel helyszínét megrendelés során lehet megjelölni. Csomagját előre kifizetheti (banki átutalással vagy bankkártyával) vagy a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával is rendezheti. Kérjük várja meg, amíg a megrendelt borok átvehetővé válásáról emailben értesítjük! A megrendelést az átvehetővé válásról szóló visszaigazolástól számított nyolc napig tároljuk, azt követően az át nem vett rendelést töröljük. 
 
 
 
 
- Házhozszállítás futárral, illetve GLS csomagpont:
- Budapesten a megrendelt termékeket saját futárunk szállítja ki munkanapokon 10 és 17 óra között. A szállítás várható időpontjáról emailben vagy telefonon előzetesen értesítjük. 
 
- A Budapesten kívüli megrendeléseket a GLS futárszolgálat rugalmas kézbesítésével küldjük el: a szállítási díj 3 kézbesítési kísérletet foglal magában. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesít, hogy a következő munkanapon a csomag kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén pedig egy újabb értesítést küld majd önnek a GLS, amiben benne lesz a futár telefonszáma és egy 3 órás időablak a kézbesítés várható idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén kap egy e-mailt és az abban található linken keresztül kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre vagy akár személyes csomagátvételt is egy kiválasztott GLS CsomagPontban.  
 
Szállítási idő: Budapesten 1 munkanap, országosan 2-3 munkanap.
 
A futárral történő házhozszállítás díja:
 
  - előre utalás vagy bankkártyával történő vásárlás esetén Budapesten belül 1.000 Ft / csomag, vidékre 2.000 Ft / csomag.
  - utánvétes fizetés esetén Budapesten belül 1.500 Ft / csomag, vidékre 2.500 Ft / csomag
  - 15.000 Ft feletti vásárlás esetén Budapesten ingyenes a kiszállítás
  - 25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ország egész területén ingyenes a kiszállítás
 
Átvétel GLS CsomagPontban
 
 A GLS CsomagPont egy olyan alternatív futárszolgálat, amelynek segítségével az ország területén megtalálható több mint 650 CsomagPont valamelyikében személyesen is átvehető a megrendelt csomag. Előnye, hogy a csomagpontok hosszú nyitvatartással elérhetőek, és sorban állás nélkül tudod átvenni a csomagodat – amikor Neked kényelmes. A GLS SMS-ben tájékoztat Téged arról, ha a csomagod megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményedet (figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét). Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudod átvenni a csomagodat, az érkezéstől számított 3. munkanapon még egy emlékeztetőt e-mailt küld Neked a GLS. Ha utánvételt választasz, készpénzzel vagy egyes CsomagPontokon bankkártyával is kifizetheted a csomagodat.
Ha ezt a szállítási módot választod, a pénztárban egy térképes kereső segítségével tudod meghatározni, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat. 
A GLS CsomagPont szolgáltatás díja egységesen 2000 forint az egész országban, 25 ezer forint felett pedig ingyenes.
 
Szállítási idő: 2-3 munkanap
 
- Átvétel Foxpost csomagautomatában

 

A FoxPost csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át a rendelésedet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Ráadásul nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie. A csomagod a rendelés leadásától (fizetésétől) számított 2-3 munkanapon belül megérkezik a választott automatába, majd onnantól 3 napod van, hogy átvedd a csomagodat!

1) A vásárláskor válaszd a FoxPost szállítási módot a pénztárban, majd a következő lépésben válaszd ki a számodra legkényelmesebb csomagautomatát!
2) Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, a FoxPost SMS-ben fog Téged értesíteni. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot!
3) Látogass el a kiválasztott automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.
4) Ha utánvételes fizetést választottál, az automatánál lehetőséged van a rendelésed értékét bankkártyával kiegyenlíteni.

FONTOS! Mivel a FoxPost csomagautomata rekeszei korlátozott méretűek, ezért legfeljebb 12 0,75-ös palack rendelhető ezzel a szállítási móddal, ennél nagyobb csomagokat kizárólag futárszolgálat vagy GLS CsomagPontos átvétel útján tudunk kiszállítani. Ezt a szállítási mód kiválasztásánál fogod látni.

A FoxPost csomagautomatákon keresztül történő szállítás díja:
   - előre utalás vagy bankkártyával történő vásárlás esetén: 1000 Ft / csomag
   - 15.000 Ft felett: ingyenes
   - utánvétes fizetés díja (csak bankkártyával lehetséges): minden esetben 500 forint

További információt erről a lehetőségről a FoxPost oldalán olvashatsz.

 
Fizetési feltételek:
 
Webáruházunkban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:
 
1. Bankkártyás fizetés
 
Webáruházunk részére a Borgun és a B-Payment Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Borgun fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Borgun által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.
 
Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.
 
Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi).
 
Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is a Borgun fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amenynyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.
 
A kártyával történő fizetés: DÍJMENTES
 
2. Előre utalás
 
Ha a kiválasztott termékeket szeretné előre utalással fizetni, akkor a végösszeget kérjük, az alábbi bankszámlánkra utalja át:
   - kedvezményezett neve: Palota Borház Kft.
​   - kedvezményezett bankja: Magnet Bank
   - kedvezményezett bankszámlaszáma: 16200106-11568960 
   - a megjegyzés rovatba pedig tüntesse fel a rendelés számát
 
Ha beérkezik az utalás, mi 1 munkanapon belül összekészítjük a csomagot, és legkésőbb a következő munkanap elindítjuk a szállítását. Ha a visszaigazolást követő nyolc napon belül nem érkezik meg az átutalás, a megrendelést semmisnek tekintjük és töröljük. 
 
A banki utalással történő fizetés: DÍJMENTES
 
3. Utánvét
 
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot!
 
A különböző szállítási módokhoz különböző fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:
 
   - Házhozszállítás esetén: a futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Ha bankkártyával kíván fizetni az átvételkor, kérjük, előre jelezze! 
   - GLS csomagponton: készpénzes fizetés (néhány csomagponton bankkártyás fizetés is elérhető.)
   - Foxpost esetén: csak bankkártyás fizetés
   - Személyes átvétel a Szondi utcai vinotékában vagy budaörsi raktárunkban: készpénzes vagy bankkártyás fizetés.
 
Az utánvéttel történő fizetés díja: 500 Ft (kivéve a személyes átvételnél, ahol természetesen ingyenes.)