2020 Július 16.
Valter napja
 
  Szombathely, Fő tér
információk   |   programok   |   kiállítók
helyszínrajz, sátorbeosztás
Időpont: 2008. május 30-június 1.
Helyszín: Fő tér

A belépés ingyenes!

Május utolsó hétvégéjén borban fürdik a Nyugat királynője
Szombathelyre érkezik a Borfalu

Május 30-i péntekkel kezdődő hétvégén Szombathely Fő tere ad otthont a Borfalu rendezvénysorozatnak. A híres magyar borok és a hazai ételek jó hírét városról városra vivő Borfalu először jár az ország egyik történelmi városában. Május utolsó hétvégéjén a város és az ősmagyar bor-, és gasztrokultúra minden bizonnyal gyümölcsöző találkozásának lehetnek tanúi a város főterére kilátogatók.

A péntek délután Dr. Ipkovich György, Szombathely polgármestere és Kocsis Imre Antal a Magyar Bortelepülések Szövetségének ügyvezető titkára által megnyitott rendezvény sokszínű programmal csábítja főterére a szombathelyieket, illetve a környéken élőket.

Igényes, stílusokban gazdag zenei kínálatával – a jazztől a funkyn keresztül egészen a cigányzenéig válogathat az érdeklődő borfalu-résztvevő - édes, nemes boraival, finom sajtjaival és ízletes, hazai bioételeivel az első Szombathelyi Borfalu egy igazi falucska vendégszeretetét és a borvidékekre jellemző mámoros életkedvet csempészi be egy hétvégére a látogatók hétköznapjaiba.

©2007 - www.borfalu.hu | minden jog fenntartva | jogi nyilatkozat